Uued rongid Haapsallu!

Hea inimene!

Pean väga oluliseks, et saaksime pealinna ja Haapsalu vahel liigelda ohutult, kiirelt ja mugavalt ning et teel veedetud aeg oleks otstarbekalt kasutatav. Rongiliiklus on selleks parim võimalik variant. Seetõttu teen kõik endast sõltuva, et uued rongid jõuaksid meie kodulinna.

Rong haapsalluRaudtee on Haapsalu ja kogu maakonna tuleviku küsimus. Elanike arvu vähenemist ning sellega kaasnevaid negatiivseid mõjusid on uute rongide toomisega Haapsallu võimalik peatada ning paremuse poole pöörata.

Elu koondub sinna, kus on selleks viljakas pinnas. Tallinn-Haapsalu raudtee on mänginud suurt rolli Risti, Palivere, Taebla jt asulate arenguloos. Raudteeliinil on suur mõju kogu Lääne-Eesti piirkondliku konkurentsivõime tugevdamisele, uute töökohtade tekkele, tudengite ja kvalifitseeritud tööjõu tulekule ning siinsele elanikkonnale.

Täna kulgeb raudtee Tallinnast Riisiperre, poolele teele, kus elab kordades vähem inimesi kui Haapsalus, rääkimata Lääne ja Hiiu maakonna koguelanikkonast. Seega on nö pooliku raudteelõigu puhul tegu tohutu potentsiaali raiskamisega, mida oleks patt realiseerimata jätta.

Uutel rongidel on muu transpordi ees suur eelis, võimaldades ohutumalt, kiiremalt ja mugavamalt liigelda, tööd teha, õppida, internetti kasutada, raamatut lugeda, puhvetis kohvi juua, tualetis käia jne. Kokkuvõtvalt- kvaliteetselt aega veeta.

Hea haapsallane, Teie toetus valimistel on meile suureks abiks seismaks rongiliikluse taastamise eest.

Lauri Luik, nr 152
56 659 599
lauri.luik@riigikogu.ee
www.lauriluik.ee

RE_Laanlane_Luik_980x100_v1_01

Kategooria: Blogi Kommentaare: 0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga